Anthony in het Privacy Café op 27 november

Taal: Nederlands
Duur: 25 min.
Datum & tijd: 27-11-2016 14:00

Zondag 27 november geef ik een uitgebreide Deep Web workshop in de Openbare Bibliotheek Amsterdam tijdens het Privacy Café.

Tijdens de workshop geef ik een uitgebreide uitleg over de verschillende lagen en grootte van het internet, toon ik aan hoeveel data we onbewust delen door te browsen op internet, maak je kennis met het Deep Web en Dark Web en zal ik de noodzaak en het bestaansrecht van dit deel van het internet verdedigen. Ook leer ik je veilig en anoniem onderzoek te doen op het Deep Web en Dark Web.

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om langs te komen en mee te doen.

 

Deze versie van het Privacy Café heeft in het thema van de week van de mediawijsheid en de Crypto Design Challenge een het thema: Deep Web. Naast dat er ruimte is voor al jouw vragen omtrent privacy, gaan we 27 november een duik nemen in het zogenaamde ‘surface web’, ‘deep web’ en ‘dark web’. Anthony van der Meer neemt ons mee door de verschillende lagen van het internet. Hij zal ons laten zien dat, ondanks de namen, de ‘lagen’ niet inherent verschillen van elkaar, maar dat de verschillen tot stand komen door de gereedschappen die je nodig hebt om er binnen te komen. Ook zal hij laten zien dat deze plekken niet alleen maar eng en ingewikkeld zijn.

Je kan hierbij kiezen voor verschillende opties:

Wil je het houden bij het beveiligen van je laptop? Dan staan onze vrijwilligers voor je klaar!

Ben je wel benieuwd naar het diepe web? Dan kijk je mee met de tour, of doe je het samen met een partner. Later instappen mag altijd.

Heb je zin om in het diepe web te duiken? Dan kan je helemaal meedoen. Anthony zal je stap voor stap mee nemen in de wereld voorbij Google.

 

https://cryptodesign.org/event/privacy-cafe-met-het-thema-deep-web/


0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een reactie