Exploring the Deep Web

Taal: Engels
Duur:
25 min.

Voor de Crypto Design Challange werd ik gevraagd een workshop te geven over het “Deep Web” in het Makers Lab op de HVA (Amsterdam University of Applied Sciences).

 

Op 6 oktober gaf ik deze workshop waarin we steeds dieper afdaalde van het “normale” Clearnet, het Deep Web en uiteindelijk het Dark Web in.

Tijdens de wokshop gaf ik een uitgebreide uitleg over de verschillende lagen en grootte van het internet, maakte de deelnemers kennis met het Deep Web en Dark Web en benadrukte ik de noodzaak en het bestaansrecht van dit deel van het internet. Ook leerde ik de deelnemers veilig en anoniem onderzoek te doen op het Deep Web.

 

 


0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een reactie