Lezing: Waarom is privacy belangrijk?


Afbeelding: Ellen Porteus

Taal: Nederlands (Engels in overleg)
Duur: 60 tot 90 min. (op aanvraag)

Je hebt jezelf vast wel een keer afgevraagd waarom er zo veel ophef wordt gemaakt rond het onderwerp privacy. Dat is niet zo gek, het is een breed en ingewikkeld onderwerp. De simpele vraag: “Waarom is privacy belangrijk?” heeft een lang antwoord. Tijdens deze lezing ga ik diep in op deze vraag en het antwoord op deze vraag.

In de lezing onderbouw ik waarom privacy essentieel is om een gezonde rechtstaat en democratie te behouden. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom privacy belangrijk is. Ik ga dieper in op de, naar mijn mening, 3 grootste gevaren voor het privacyrecht.

Aan bod komen:

  • De commerciële gevaren
  • Hacking
  • (Staats)spionage

Tijdens deze interactieve lezing geef ik relevante voorbeelden en nodig ik je uit zelf de voorbeelden te testen. Ook zal ik proberen al je vragen over privacy en hacking te beantwoorden.

Interesse? Neem gerust contact met me op via de contact pagina.


0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een reactie